Realiseer je carrièreswitch met een loopbaancoach in de buurt van Amsterdam

Ben je op zoek naar een loopbaancoach of loopbaanadviseur? Als loopbaancoach in de buurt van Amsterdam kan ik je helpen met je loopbaan vraagstukken zoals:

 • Ik wil een nieuwe baan maar vind het lastig mijn richting te bepalen
 • Ik heb behoefte aan meer inzicht in mezelf en hoe je dat kunt vertalen naar passende rollen en functies
 • Ik wil graag met hernieuwd zelfvertrouwen de arbeidsmarkt op
 • Mijn studie heb ik net of bijna studie afgerond en ik wil weten welke banen het beste passen bij wat ik te bieden hebt
 • Het is lang geleden dat ik voor het laatst heb gesolliciteerd en kan daarbij wel wat hulp gebruiken
 • Ik zoek advies over het verbeteren van mijn cv en LinkedIn profiel
Als je een resultaatgerichte loopbaancoach voor hoger opgeleiden zoekt in de buurt van Amsterdam ben je bij mij aan het goede adres. Mijn loopbaanbegeleiding is zowel verdiepend als praktisch en altijd gericht op concreet resultaat.

Met mijn loopbaanadvies:

 • Krijg je inzicht in wat je allemaal in huis hebt en wat jouw toegevoegde waarde is voor een werkgever (of opdrachtgever)
 • Leer je omgaan met eventuele overtuigingen die je belemmeren bij het zetten van een volgende stap
 • Weet je aan welke criteria jouw volgende baan moet voldoen
 • Leer je hoe je effectief kunt netwerken en solliciteren
 • Kun je met hernieuwd zelfvertrouwen starten in een baan die ècht bij je past!
Met een gratis kennismakingsgesprek online of op mijn kantoor kunnen we onderzoeken of mijn werkwijze als loopbaancoach past bij jouw vraag. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.
Mijn kantoor is in Utrecht. Ook cliënten uit Hilversum, Haarlem en Amstelveen worden door mij ondersteund met loopbaanadvies.

De bereikbaarheid van de locatie met het openbaar vervoer is uitstekend en er is genoeg parkeergelegenheid.

inzicht

Inzicht

Ontdek wat je talenten en kwaliteiten zijn. Wat je drijft en waar je energie van krijgt. Wat jou uniek maakt, waar jouw toegevoegde waarde ligt en waarin je je onderscheidt van anderen. Welke omgevingsfactoren voor jou belangrijk zijn om te kunnen floreren in je werk. Deze inzichten zorgen voor het maken van de voor jou relevante en juiste keuzes. Precies wat je nodig hebt om te groeien.

advies

Advies

Vertaal je ervaring, expertise en kwaliteiten naar rollen die perfect passen bij wat jij te bieden hebt. Waar liggen voor jou de beste kansen en waar zijn ze op zoek naar iemand met jouw profiel. Wat past en wat past niet. Ik help je graag de juiste stappen te zetten in je loopbaan. Zodat je het plezier in je werk terugvindt en weer het beste uit je zelf kunt halen.

actie

Actie

Mijn programma’s zijn heel praktisch. Ik ondersteun je bij het maken van een goed CV en professioneel LinkedIn profiel en het omschrijven van je toegevoegde waarde. Je leert hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft en ik help je bij het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Alles wat nodig is om jouw doel te realiseren. Met mijn tips en ondersteuning zet je al je inzichten en keuzes om in actie en concreet resultaat.