Zet de volgende stap met een loopbaancoach in Utrecht

Zoek je een loopbaancoach of loopbaanadviseur in Utrecht? Als loopbaancoach voor hoger opgeleiden met een praktijk in Utrecht kan ik je ondersteunen bij loopbaan kwesties zoals:

  • Ik ben toe aan een nieuwe functie maar vind het lastig je richting te bepalen
  • Mijn functie komt te vervallen of ik moet om een andere reden op zoek naar een andere baan
  • Ik ben net of bijna afgestudeerd en vind het lastig om keuzes te maken
Met mijn loopbaanbegeleiding en loopbaanadvies krijg je scherp:

  • Wat je talenten en kwaliteiten zijn en op welke manier je die het beste kunt inzetten
  • Wat jouw unieke toegevoegde waarde is als het gaat om werk
  • Aan welke voorwaarden je nieuwe baan moet voldoen
  • Welke rollen en functies het beste passen bij jouw profiel
  • Waar je LinkedIn-profiel aan moet voldoen zodat je gevonden wordt
  • Wat de beste aanpak is bij sollicitaties

Kortom, alles wat nodig is om met zelfvertrouwen een nieuwe doorstart te maken in je carrière!

Wil je meer informatie over mijn aanpak als loopbaancoach? Neem dan contact met mij op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Ik help je je zelfinzicht te vergroten, je waarden en drijfveren te definiëren en je richting te bepalen. Als het nodig is pakken we ook je belemmeringen aan. In combinatie met mijn kennis van de arbeidsmarkt en veel praktische tips ben je in staat succesvol over te stappen naar een baan die perfect bij jou past.
Mijn kantoor is gevestigd in Utrecht-Oost. Naast cliënten uit Utrecht heb ik ook cliënten uit Bunnik, Driebergen, Doorn, Houten, Nieuwegein, De Bilt, Bilthoven en Amersfoort.

Er is voldoende parkeergelegenheid en de locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

inzicht

Inzicht

Ontdek wat je talenten en kwaliteiten zijn. Wat je drijft en waar je energie van krijgt. Wat jou uniek maakt, waar jouw toegevoegde waarde ligt en waarin je je onderscheidt van anderen. Welke omgevingsfactoren voor jou belangrijk zijn om te kunnen floreren in je werk. Deze inzichten zorgen voor het maken van de voor jou relevante en juiste keuzes. Precies wat je nodig hebt om te groeien.

advies

Advies

Vertaal je ervaring, expertise en kwaliteiten naar rollen die perfect passen bij wat jij te bieden hebt. Waar liggen voor jou de beste kansen en waar zijn ze op zoek naar iemand met jouw profiel. Wat past en wat past niet. Ik help je graag de juiste stappen te zetten in je loopbaan. Zodat je het plezier in je werk terugvindt en weer het beste uit je zelf kunt halen.

actie

Actie

Mijn programma’s zijn heel praktisch. Ik ondersteun je bij het maken van een goed CV en professioneel LinkedIn profiel en het omschrijven van je toegevoegde waarde. Je leert hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft en ik help je bij het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Alles wat nodig is om jouw doel te realiseren. Met mijn tips en ondersteuning zet je al je inzichten en keuzes om in actie en concreet resultaat.