Bepaal je richting met een loopbaancoach in de buurt van Den Haag

Ben je hoger opgeleid en wil je graag ondersteuning bij je loopbaanvragen? Als loopbaancoach in de buurt van regio Den Haag ben je dan bij mij aan het goede adres. Bijvoorbeeld als een van de volgende zaken aan de orde is:

  • Je moet op zoek naar een ander werk maar je mist op dit moment het zelfvertrouwen om met succes een andere baan te vinden
  • Je hebt allerlei ideeën over mogelijke banen maar je vindt het lastig om keuzes te maken
  • Je LinkedIn profiel moet worden verbeterd en daar heb je hulp bij nodig
  • Je hebt behoefte aan tips om met succes te kunnen solliciteren
Mijn loopbaanbegeleiding is verdiepend, maar tegelijkertijd ook heel praktisch en resultaatgericht. Een loopbaantraject bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur, bij mij op kantoor of online. Je bereidt de sessie voor met huiswerkopdrachten.
Met mijn loopbaancoaching:

  • Krijg je meer inzicht in je talenten en kwaliteiten
  • Leer je hoe je om kunt gaan met eventuele belemmerende overtuigingen
  • Ontdek je in welke functies en rollen je die het beste kunt inzetten
  • Bepaal je wat jouw voorwaarden zijn voor je volgende baan
  • Ben je in staat de juiste keuzes te maken
  • Leer je hoe je het beste kunt netwerken en solliciteren
Wil je meer weten over mijn werkwijze als loopbaancoach, neem dan contact met mij op. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek vertel ik je meer over mijn aanpak zodat je zelf kunt bepalen of die past bij jouw vraag.
Mijn kantoor bevindt zich in Utrecht. Naast cliënten uit Den Haag weten ook cliënten uit Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Leiden, Gouda en Rotterdam de weg naar mijn loopbaancoach praktijk te vinden.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

inzicht

Inzicht

Ontdek wat je talenten en kwaliteiten zijn. Wat je drijft en waar je energie van krijgt. Wat jou uniek maakt, waar jouw toegevoegde waarde ligt en waarin je je onderscheidt van anderen. Welke omgevingsfactoren voor jou belangrijk zijn om te kunnen floreren in je werk. Deze inzichten zorgen voor het maken van de voor jou relevante en juiste keuzes. Precies wat je nodig hebt om te groeien.

advies

Advies

Vertaal je ervaring, expertise en kwaliteiten naar rollen die perfect passen bij wat jij te bieden hebt. Waar liggen voor jou de beste kansen en waar zijn ze op zoek naar iemand met jouw profiel. Wat past en wat past niet. Ik help je graag de juiste stappen te zetten in je loopbaan. Zodat je het plezier in je werk terugvindt en weer het beste uit je zelf kunt halen.

actie

Actie

Mijn programma’s zijn heel praktisch. Ik ondersteun je bij het maken van een goed CV en professioneel LinkedIn profiel en het omschrijven van je toegevoegde waarde. Je leert hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft en ik help je bij het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Alles wat nodig is om jouw doel te realiseren. Met mijn tips en ondersteuning zet je al je inzichten en keuzes om in actie en concreet resultaat.